Arrangementer

Tidligere arrangementer

Det akutte barn

FAM København afholder i samarbejde med Pippi kursus i det akutte barn. Vi har inviteret en speciallæge i pædiatri, til at holde oplæg om ABCDE-gennemgang af børn, samt de hyppigste medicinske og kirugiske tilstande. Herudover vil der være cases og simulation til at øve færdigheder.

 

Generalforsamling I FAM

 

Vi afholder generalforsamling 10/5, hvor alle der er interesseret i at være med i basisgruppen er velkomne. 

 

 

 

Bliv klar til din KBU i Akutmodtagelsen!

I samarbejde med YDAM (yngre danske akutmedicinere) og to nyudklækkede KBU læger, skal vi tale og diskutere forventninger til KBU læger, imposter syndrom, udbrændthed og selvfølgelig også den probabilistiske tankegang der anvendes i akutmodtagelsen. 
Det vil blive en herlig blanding af åbent forum og oplæg v. Emil Iversen, formand for YDAM samt nyuddannede KBU-læger.

Spartas lægehold

FAM København inviterer til et spændende foredrag med læger fra Spartas lægehold. Her vil du kunne høre mere om arbejdet som marathon-læge og medicinstuderende ved diverse løb i København. Herudover vil du høre om nogle af de mest hyppige og også sjældne tilstande vi behandler.


Hvad er akut medicin?

Kunne du godt tænke dig at vide mere om akut medicin specialet? Hvordan vagtbyrden er? Så kom med når FAM inviterer til hvad er akut medicin. Her vil vi høre om specialet både fra en introlæge og en speciallæge i akut medicin.

 

 

Militærmedicin

Vil du vide noget om uddannelsen i militær medicin? Eller hvordan livet som læge i forsvaret er?