Børn i Akutmodtagelsen

We're sorry, but all tickets sales have ended because the event is expired.
  • november 12, 2023
    10:00 - 14:00
PISA og FAM er endnu engang gået sammen om et mega-fedt hands-on kursus som klæder dig på til at håndtere akut dårlige børn – og vi glæder os helt ustyrligt!

Vi inviterer 4 dygtige og engagerede læger, der i form af caseundervisning vil lære dig, hvornår et barn er akut dårlig, og hvilke tilstande du skal være opmærksom på.

Kurset vil bestå af et introduktionsoplæg omhandlende triagering af akutte børn, forskellen på det akutte syge barn og den akutte syge voksen. Her vil du også høre, hvorfor børn ikke skal ind i den almindelige modtagelse, men derimod skal ses i en speciel børnemodtagelse.
Efter introduktionsoplægget vil I blive delt ind i fire små hold til casebaseret stationsundervisning. Emnerne er som følger:
– Akutte medicinske tilstande hos børn
– Akutte kirurgiske tilstande hos børn
– Ortopædkirurgiske skader hos børn
– HLR og fremmedlegemehåndtering hos børn
Alle stationer vil have fokus på de hyppigste og mest alvorlige tilstande. Ved HLR-stationen er der tilmed mulighed for at øve sig med hands-on på børnedukker.
Vi sørger for sandwich til frokost, energidrik samt kaffe og kage.
Desuden vil der være kursusbeviser til alle deltagende.
Deltagelse til kurset kræver tilmelding, en egenbetaling på 85kr, og enten medlemskab af FAM eller PISA. Pladserne bliver fordelt efter først-til-mølle-princippet.

Skriv et svar