SOFAS Aalborg – Kan du din ABC…

Tirsdag den 27. oktober fra kl. 17-19 holder SOFAS Aalborg dette semesters første arrangement.

Måske ved du godt, at A står for Airways, B står for Breathing osv., men hvordan skal læger anvende ABC systematikken, når de står med en akut syg patient?

SOFAS Aalborg inviterer ALLE til en spændende og lærerig aften i selskab med Ashir Ejaz, ortopædkirurg på Aalborg Universitetshospital. Det er ortopædkirurger, der varetager teamlederfunktionen på traumeholdet på Aalborg Akut- og Traumecenter. Ashir vil forklare, hvilke objektive undersøgelser og værdier, der hører til hhv. A, B, C, D og E, og hvordan man forholder sig til en patient med fx et A problem.

Når vi skriver, at ALLE er inviterede til at deltage, betyder det både Medicin- og MedIS-studerende, medlemmer af SOFAS og ikke-medlemmer. Og det koster ingen verdens ting! Ovenikøber får du et kittelkort med ABCDE-algoritmen, så du kan blive ved med at huske, hvad du lærte på denne aften!

Deltagelse kræver blot tilmelding på eventbrite – det kan du gøre her: https://www.eventbrite.com/e/kan-du-din-abc-tickets-18921206839. Der er seneste tilmelding søndag den 25. oktober.

Arrangementet afholdes på Forskningens Hus, Søndre Skovvej 15, 9000 Aalborg.

Eventuelle ændringer i lokation vil blive annonceret på facebook – https://www.facebook.com/events/946842932041853/

Skriv et svar