SOFAS Aalborg – Akut arteriepunktur og analyse

Skærmbillede 2015-04-21 kl. 18.27.29

Så inviterer SOFAS Aalborg i samarbejde med NordSim og Radiometer til et super fedt arrangement. Akut arteriepunktur og analyse er et populært og lærerigt kursus, som alle semestre kan få noget ud af.

Formålet med kurset er at lære i trygge og rolige omgivelser, hvordan man foretager arteriepunktur, så man er klar, når man en dag står og skal tage den i en akut situation. Derudover vil der selvfølgelig også blive lagt fokus på, hvordan man fortolker og handler på svaret af arteriepunkturen.

For at blive fortrolig med udførelsen af arteriepunkturen er det essentielt af få øvet det praktiske. Derfor bliver der selvfølgelig rig mulighed for at prøve det af på aften på fantom-arme og rigtige arme. Det bliver super GODT!

Programmet for aftenen vil bestå af:    

  • En teoretisk gennemgang af indikationer for at tage en arteriepunktur, mulige resultater og behandlinger. Det vil ikke blive en tør forelæsning, men derimod en spændende gennemgang af cases!
  • En lækker aftensmad i form af et bredt udvalg af pizzaer fra det legendariske Tony’s pizza.
  • Gennemgang af selve proceduren og mulighed for at øve denne.

Vi har valgt at spille med sikre kort og har endnu en gang allieret os med en fantastisk underviser, som vil lede os godt på vej ind i arteriepunkturens verden. Det er selvfølgelig lægen Kasper Emerek, som tidligere har undervist på dette kursus. Han får denne gang assistance af ikke bare én, men to fantastiske hjælpeundervisere, Anne og Sabrina, som vil hjælpe under den praktiske del af kurset.

Tilmelding og praktisk info findes på: https://a-gas.eventbrite.com

Skriv et svar